Vauxhall Riverside | London

London interior design Contemporary home office, neutral colours Porada Four Seasons Mirror with console
Project Overview

Residential - 1,765Β Sq.ft

Date
Category
Residential Interiors
About This Project

This three bedroom riverside apartment was purchased for the client’s daughters to live in and also to provide a welcoming and relaxing base for family when visiting from Malaysia. The property had a dated dΓ©cor style, which the client’s wished to be updated to a more contemporary, relaxed and fresh design suited for two young busy professionals.
 
A primary focus of the brief was to provide a discerning furniture layout for the unique shape of the open plan area, which resulted in a cosy TV area, leading to the dining space and then onto a more formal lounge with stunning views across the Thames.
 
A soft and calming palette of creams, greys and light neutrals, were complemented with sophisticated accents of colour to provide depth and visual interest, establishing a harmonious flow throughout the apartment and onto the outside terrace.